Projecten

Vlasoven

2021/2022 In opdracht verplaatsen en ontmantelen van de Vlasoven. Restaureren waar noodzakelijk. Op nieuw opbouwen op de definitieve locatie in het Woold.

Bouw nieuwe werkplaats

2020/2022 Een prachtig nieuw onderkomen voor de Erfgoed Klusbrigade op het terrein van Venemansmolen. Voorzien van alle gemakken en technisch apparatuur.

Puthalen

2020 Diverse opdrachten, al dan niet in combinatie met de restauratie van de waterput.

Insectenhotels

2020 Opdracht van de Stichting Buurtschappenvisie. In iedere buurtschap zijn insectenhotels geplaatst, dit in combinatie met het inzaaien van inheemse wilde bloemen.

Herdenkingsmuur Winterswijk

2020 Een heel bijzondere opdracht van de Stichting Monument 2020. 75 jaar na de bevrijding een monument voor de 96 slachtoffers van niet Joodse afkomst die door de terreur van …

Waterputten

2019 Diverse opdrachten. Radiaalstenen schoonbikken en opnieuw metselen en plaatsen op locatie.

Kippenhok Ratum

2019 het eerste project van de Erfgoed Klusbrigade. Naast de complete renovatie is er meteen verduurzaamd. Dit d.m.v. het plaatsen van 9 zonnepanelen.

Steenuilenkasten

Opdracht van de Gemeente Winterswijk. De Gemeente heeft de kasten geschonken aan de steenuilenwerkgroep Achterhoek. De kasten zullen in Winterswijk e.o. geplaatst worden om zo meer broedplaatsen voor steenuilen mogelijk …